Tornar a entrenar després del confinament

Segurament com molts altres corredors, després del confinament has notat que el teu estat físic ha disminuït i empitjorat. Per això, és important tenir en compte que el nostre cos no serà el mateix i que segurament haurem d’anar amb precaució a l’hora de tornar a entrenar. A continuació us deixem alguns consells per a tornar a entrenar després del confinament: córrer, sigui a la cinta o a l’aire lliure.

Tornar a entrenar després del confinament: el més important.

  • Escalfa bé: si sempre és important fer un bon escalfament abans de fer esport, després d’un temps d’inactivitat ho és encara més. Has de preparar el teu cos amb més intensitat abans de cada parada, amb l’objectiu de què l’organisme torni a estar preparat.
  • No pensis en els resultats: pensa que estàs tornant a l’activitat física i ara el important no és fer els millors temps sinó tornar a la rutina i anar posant el nostre cos a punt.
  • No et desmotivis: segurament, després de tants dies sense córrer et faci mandra fer-ho. No permetis que això passi i recorda que és una activitat que t’agrada i amb la satisfacció d’un cop ho has fet.
  • Alterna el córrer amb una altra activitat: per exemple, pots combinar-ho amb cycling o natació. Així, evitaràs lesions I no se’t farà tant monòton córrer.
  • Sobretot, gaudeix de l’esport: els primers dies no t’ho prenguis com una competició sinó que gaudeix de córrer, pensa que estàs tornant a preparar el teu cos perquè més endavant tornis a recuperar per complet la teva forma física.