Rocòdrom d’escalada indoor, situat a Andorra la Vella

Ens complau presentar-te el nostre gran projecte d’escalada. Al Bloc Cafè Climbing disposes de tot el necessari per complir els teus objectius i superar els reptes d’escalada que et proposis.

A la nostra zona de boulder trobaràs 4 sectors diferenciats, cadascun amb el seu respectiu grau d’inclinació i nivell de dificultat.

A més, comptem amb 7 nivells diferents, tant per la gent que s’està iniciant, com per aquells que ja són experts.

Així com amb un equip de setting de confiança, que treballa perquè puguis gaudir i desafiar-te en cada pràctica d’escalada.

Tot el que t’oferim:

Murs de boulder: Diversos murs amb diferents angles i preses per practicar moviments específics i millorar la tècnica. Els murs estan dividits en sectors amb nivells de dificultat variats per adaptar-se a escaladors de tots els nivells.

Zona de campus: La nostra zona de campus està dissenyada per ajudar-te a millorar la força, la potència i la tècnica específica necessàries per l’escalada. Aquí trobaràs una sèrie d’equips i estructures dissenyats per optimitzar el teu entrenament.

Moonboard: Aquesta taula d’entrenament interactiva et permet accedir a milers de problemes d’escalada amb diferents nivells de dificultat. Pots connectar-te a una aplicació per seleccionar rutes específiques i seguir el teu progrés.

Spray Wall: És una paret de búlder densament coberta de preses d’escalada de diverses formes i mides, sense rutes predeterminades. Els escaladors poden crear les seves pròpies seqüències de moviments, cosa que permet una gran flexibilitat i personalització en l’entrenament.

Horaris del BlocCafè Climbing

Dilluns a Divendres de 10h a 21h
Dissabtes i diumenges tancat

Localització del BlocCafè Climbing

Les instal·lacions del rocòdrom estan al c/ de les Costes d’Andorra la Vella.

bloccafe climbing