Busques un lloc per fer escalada a Andorra? El Bloc és ideal per a tu!

El BlocCafè té els seus orígens en la passió per l’escalada i per això hem creat les nostres instal·lacions al voltant d’aquesta activitat. Disposem de 2 recintes, on fer escalada: BlocCafè Gym Boulder i BlocCafè Climbing.

Bloc Cafè Gym Boulder

Sala de gimnàs completament equipada amb cova d’escalada indoor en bloc, dissenyada per a tots els nivells amb circuits marcats en funció de la dificultat. També hi pots fer diverses activitats dirigides i de defensa personal. Les instal·lacions estan a la Baixada del Molí d’Andorra la Vella.

Bloc Cafè Climbing

Rocòdrom indoor de 260m2 amb moonboard, una part especifica per treball de resistència i una àmplia zona de boulder amb 65 blocs de diferents dificultats. També hi fem classes de l’escola d’escalada per a infants i adults. Les instal·lacions estan al Carrer de les Costes d’Andorra la Vella.

escalada nens andorra
rocodrom andorra

ESCOLA D’ESCALADA

Si t’apassiona l’escalada pots optar per apuntar-te a l’Escola Esportiva d’Escalada, en què fem classes especials per a nens i nenes a partir de 5 anys.
A l’escola fem un seguiment personalitzat i específic de cada infant, supervisat per monitors titulats i amb una gran experiència en el món de l’escalada.

Per més informació i inscripcions a l’escola d’escalada del BlocCafè, truca’ns al 861777 o visita’ns a recepció.

Secció esportiva d’Escalada

La Secció esportiva d’Escalada del BlocCafè s’ha creat per oferir serveis de qualitat als alumnes de l’Escola BlocCafè.
Els alumnes de l’Escola BlocCafè poden obtenir la llicència de la Federació Andorrana de Muntanyisme.
L’equip de competició BlocCafè té com a objectiu iniciar als socis en la competició i donar-los l’oportunitat d’iniciar-se en aquest món, encara que hi puguin haver mancances de coneixements i experiència.

escalada gimnas andorra
bloccafe climbing