Tornada al col·le i a l’escola d’escalada del Bloc

S’acosta la tornada al col·le i a l’escola d’escalada del BlocCafè Andorra com a activitat extraescolar!
L’escola d’escalada del Bloc és, sens dubte, ideal perquè els infants i joves s’esbargeixin i facin esport en un entorn segur i ple de diversió en companyia dels nostres monitors especialitzats.

Tornada al col·le i a l’escola d’escalada del BlocCafè

Entre les activitats esportives que es poden fer a l’Escola BlocCafè hi destaca l’escalada: una activitat ideal per desenvolupar la psicomotricitat i les qualitats físiques bàsiques, tot descobrint el vessant més lúdic d’aquesta disciplina esportiva.

A la nostra Escola d’Escalada fem un seguiment específic i personalitzat de cada infant, sempre estant supervisats per monitors titulats i amb una gran experiència en el sector de l’escalada.

Per apuntar al petit de casa a l’escola d’escalada del Bloc, pots DESCARREGAR AQUÍ LA FITXA D’INSCRIPCIÓ.

Per què escollir el BlocCafè per iniciar-se en l’escalada?

El BlocCafè té els seus orígens en la passió per l’escalada. Per això, per a nosaltres és important oferir l’oportunitat als més petits d’iniciar-se en aquest esport tan complet i emocionant en què es combina diversió amb activitat física, tot ajudant-los a millorar les seves habilitats físiques, socials i psicològiques.

L’escalada és una forma diferent, divertida i beneficiosa perquè els nens i nenes puguin canalitzar grans dosis d’energia. Una activitat que, al contrari del que molts creuen, no és exclusiva per a adults.

Beneficis de l’escalada per als infants

A continuació, t’esmentem els principals beneficis de l’escalada per als infants:

  • Desenvolupen la psicomotricitat del nen.
  • Milloren l’agilitat i l’equilibri.
  • Treballen la força muscular en braços i cames, la flexibilitat i la resistència.
  • Reforcen la seva confiança i autoestima.
  • Aprenen a superar reptes.
  • Promou el treball en grup i la confiança entre companys.
  • Permet combatre el nerviosisme i canalitzar millor l’energia.

Altres activitats de l’escola BlocCafè per a infants i joves

A més de l’escalada, altres activitats de les Escoles Esportives del BlocCafè per a infants i joves que oferim són Krav Magà i Boxa educativa.

Altres activitats de l’escola BlocCafè per a infants i joves: Krav Magà

Una manera divertida i entretinguda d’aprendre tècniques de defensa personal, tot fent front a diverses situacions i tipus d’agressions. En el cas dels joves, serveix per millorar l’autoestima, confiança, respecte i condició física, però també suposa l’aprenentatge d’una tècnica de defensa contra el bullying o assetjament escolar.

Altres activitats de l’escola BlocCafè per a infants i joves: Boxa Educativa

El contacte està limitat. Es treballen combinacions d’atac, defensa i contraatac amb exercicis en parella. Després, amb les proteccions adequades, es posa en pràctica la tècnica fent iniciació al combat. En aquest cas, els alumnes només poden “tocar” per puntuar.
A més del treball físic i tècnic, s’accentuen els valors que els han de guiar per entrenar i tenir un control total a l’hora de boxejar, tot mantenint un respecte absolut pels companys durant la pràctica. Els jocs i els exercicis ajuden a fer que l’activitat sigui fàcil, lúdica i divertida.

Per més informació sobre les Escoles del BlocCafè ens pots contactar trucant al 861777, a la recepció de les instal·lacions situades a la Baixada del Molí d’Andorra la Vella o pots fer click en el següent ENLLAÇ.