El nou espai d’escalada d’Andorra

Us presentem el BlocCafè Climbing: el nou espai d’escalada d’Andorra. Un nou rocòdrom ubicat a la zona d’Andorra la Vella molt a prop del Bloc Cafè. La sala, de 260 metres quadrats, podrà acollir fins a 30 escaladors a la vegada (aproximatiu). Ampliant així les nostres instal·lacions actuals.

Característiques del BlocCafè Climbing: el nou espai d’escalada d’Andorra

El Boulder que tindrà una alçada de 3,30 metres, comptarà amb una part per fer treball de resistència i diverses zones amb diferents tipus de desplom adaptat per a tota mena de públic i nivell

Com a novetats disposarem d’un espai amb un moonboard, aquest tipus de plafó s’il·luminarà marcant les preses del bloc i funcionarà amb una aplicació mòbil. És l’eina perfecta pel treball de la força especifica i permetrà als usuaris provar-se amb d’altres arreu del món. També hem incorporat un campus per fer un treball més específic de dits.

Professionals de l’escalada a Andorra

Tindrem l’ajuda dels nostres escaladors nacionals com el Guillem Colell, un dels escaladors referents a Andorra, Joan Carles Mourelo, escalador de l’equip de tecnificació d’Andorra i David Gambús, escalador d’elit (actualment és equipador d’equipaments oficials de competicions de la copa d’Espanya). Tots ells equiparan vies de diferents dificultats, tant tècniques com físiques, per als escaladors de més nivell.

Noves classes d’escalada a Andorra

Els serveis que oferirem són els següents: escola d’escalada per a nens i nenes de 5 a 14 anys, entrenaments grupals, classes particulars, entrada diària, botiga d’alimentació esportiva, begudes, venda de peus de gat i material fix. També disposarem de guixetes i vestidors

Més endavant seguirem informant!