Exercicis per treballar els glutis

L’amnèsia de glutis és un fenomen que es produeix quan costa activar aquests músculs i sentim que tenen poca eficàcia. Un fet que es produeix en gran part degut al sedentarisme de la població i la tendència que tenim d’estar tanta estona asseguts! De fet, a l’estar assentats, el gluti està estirat de forma continuada i això deriva a la seva poca activació quan és necessari. Per tal d’activar aquest grup muscular, et proposem els següents exercicis per treballar els glutis.

Exercicis per treballar els glutis: tècniques per revertir-ne l’amnèsia!

Malucs amunt!
Un exercici que es coneix amb el nom “hip thrust” i que et permetrà treballar els glutis i augmentar-ne el volum. Sens dubte, ha de ser la base del teu entrenament de glutis!

exercicis glutis

Pont de glutis
És un dels exercicis que més et pot ajudar a començar a activar els glutis, a causa de la baixa dificultat que suposa. Pots fer-lo amb o sense càrrega addicional mentre aguantes la postura durant una estona.

exercicis glutis

Extensió de quàdruples
És una altra manera simple de començar a treballar els glutis. Per fer-los de la manera correcta, cal que mantinguis el genoll flexionat a 90º durant tot el recorregut

exercicis glutis

Extensions amb politja
Aquest exercici de glutis requereix que puguis fixar el turmell a una politja. Per tant, serà imprescindible que utilitzis una màquina de gimnàs específica. Igual que amb l’extensió de quàdruples, cal mantenir la flexió del genoll durant tot el moviment.

exercicis glutis

Esprints
Es tracta d’un exercici que es recomana poc sovint per enfortir els glutis, però la veritat és que si el fas de manera intensa obtindràs bons resultats! L’ideal és que facis sèries d’esprints amb intervals.

exercicis glutis

Si tens qualsevol pregunta a l’hora de fer els teus exercicis de glutis, no dubtis en parlar amb els monitors del Bloc!