Els beneficis d’entrenar amb manuelles

Els beneficis d’entrenar amb manuelles són diversos. Més conegudes com a “mancuernas”, són uns dels aparells d’entrenament més coneguts i utilitzats als gimnasos. En considerar-se un pes mort, són un bon element de resistència a combatre a l’hora de fer els nostres exercicis de musculació al gimnàs.

Els beneficis de treballar amb manuelles:

  • Les manuelles ens permeten treballar la forma física amb la quantitat de càrrega que vulguem treballar i la més adaptada a la nostra força. Com que no hi ha cap element més que intervingui en l’exercici, l’impacte és major a l’hora d’elevar la càrrega.
  • La llibertat és un altre factor important perquè, en poder-les agafar amb les dues mans, el moviment és més lliure i adaptat al cos.
  • Un altre avantatge és que el pes de les manuelles es pot anar augmentant a poc a poc per tal de seguir evolucionant a mesura que avancem en el temps.
  • A més, n’existeixen de diversos tipus. Per tant, la diversitat de formes fa que puguem utilitzar aquelles que millor puguem agafar.
  • L’ús de mancuernasens fa més conscients del nostre cos i del control dels moviments que es fan, que cal controlar per evitar fer-nos mal.
  • Gràcies a aquesta eina, treballem l’avantbraç sense adonar-nos-en, que és una part del cos que se sol oblidar en les rutines d’entrenament.

Si vols idees per treballar la teva condició física amb l’ajuda de les manuelles, pregunta als monitors del Bloc, que t’ensenyaran alguns exercicis molt efectius i adaptats a tu i a les zones que vols treballar!