Descobreix els beneficis de Pilates i els Hipopressius al BlocCafè

El BlocCafè és molt més que un gimnàs boulder. A més de l’escalada, també oferim una varietat d’activitats dirigides dissenyades per millorar la teva força, flexibilitat i salut global. Descobreix els beneficis de dues d’aquestes activitats dirigides, pilates i els exercicis hipopressius, i com poden millorar la teva experiència al gimnàs del Bloc.

Pilates al BlocCafè: La clau per a la fortalesa i l’equilibri

Pilates és una pràctica d’exercicis que es centra en la força del cos central, la flexibilitat i l’equilibri. A BlocCafè, oferim sessions de Pilates dissenyades per adaptar-se a tots els nivells i necessitats. Aquí tens alguns dels beneficis que podries experimentar:

  • Millora la força central: Pilates es concentra en la fortificació de la musculatura de la zona abdominal, la part baixa de l’esquena i els músculs pelvinors. Això ajuda a prevenir lesions i millora la teva postura.
  • Augmenta la flexibilitat: Els estiraments i moviments suaus de Pilates ajuden a augmentar la teva flexibilitat, el que pot ser beneficiós per als escaladors que necessiten moviments amples i flexibilitat.
  • Equilibra el cos i la ment: Pilates també promou la connexió entre el cos i la ment, millorant la teva concentració i reduint l’estrès.

Descobreix els hipopressius: Una opció única per a un cos fort

Els exercicis hipopressius són una forma de fitness cada vegada més popular que posen èmfasi en la tonificació i la fortalesa del múscul del sòl pelvià. A BlocCafè, aquesta és una altra de les opcions que tenim per millorar la teva salut:

  • Força del Sòl Pelvià: Els exercicis hipopressius treballen específicament els músculs del sòl pelvià, essencials per a una base sòlida. Això pot ser especialment beneficiós per a les dones, ja que pot ajudar a prevenir problemes com la incontinència urinària.
  • Millora la Postura: Com pilates, els exercicis hipopressius també ajuden a millorar la postura, ja que promouen la consciència corporal i l’alineació correcta.
  • Redueix la Pressió Intraabdominal: Aquesta pràctica ajuda a reduir la pressió intraabdominal, el que pot ser beneficiós per a aquells que tenen problemes com lesència d’hèrnies o problemes d’estómac.

Una experiència completa a BlocCafè

Ja siguis un entusiasta de l’escalada o un amant del fitness en busca d’alternatives, el BlocCafè t’ofereix una experiència completa. Amb les sessions de Pilates i els exercicis hipopressius, podem ajudar-te a assolir un cos fort, àgil i equilibrat. Uneix-te a nosaltres per gaudir dels beneficis d’aquestes activitats dirigides i millora la teva salut general mentre gaudeixes de l’emoció de l’escalada.

El nostre gimnàs està dissenyat per atendre a les teves necessitats, i aquestes activitats dirigides són només una petita part del que oferim. Descobreix com Pilates i els exercicis hipopressius poden millorar la teva experiència a BlocCafè i ajuda’t a aconseguir els teus objectius de fitness.

T’esperem els divendres, a les 13.30h a les Classes d’hipopressius i a les 18.30 h a Pilates. Recorda fer la reserva la teva plaça via l’App Virtuagym.

 

Trobaràs els horaris de totes les classes dirigides del BlocCafè en aquest ENLLAÇ