c

Si aquest 2021 t’has proposat posar-te en forma, a continuació t’expliquem alguns consells per començar l’any en plena forma perquè puguis assolir els teus objectius amb èxit:

Avalua i defineix quin és el teu estat físic

Tot i que segurament ja tindràs una idea de com està el teu estat físic, prendre mesures i una anàlisi inicial de la teva forma física t’ajudarà a establir els punts de referència per a poder veure el teu progrés.

Consells per començar l’any en plena forma: Elabora un pla d’entrenament

És molt fàcil pensar i dir faràs exercici cada dia, però a l’hora d’aplicar-ho no sempre és així.

Prepara l’equipament necessari

El més probable és que comencis pel calçat esportiu, ja que has d’assegurar-te d’utilitzar l’idoni per a l’esport o exercici que vagis a fer. També, informa’t o demana consells als professionals del gimnàs a l’hora d’utilitzar les màquines del gimnàs.

Troba la teva recompensa saludable

Tot i que fer exercici ja és una recompensa per a tu mateix, a vegades necessitem una petita “empenta” per acabar de motivar-nos. Si aconsegueixes trobar la teva recompensa, serà una motivació per a poder assolir els teus objectius.

Controla l’evolució

Torna a fer una avaluació personal de la teva condició física al cap de 6 setmanes i després cada dos mesos. Aquí veuràs si has de seguir amb el pla d’entrenament o bé si necessites augmenta la quantitat de temps o d’exercicis. Si estàs obtenint resultats satisfactoris, segueix amb el pla inicial i el vas augmentant progressivament, si perds motivació, estableix nous objectius o prova una altra activitat.

Si necessites ajuda per a començar a millorar el teu estil de vida, al Bloc disposem de professionals que estaran encantats d’ajudar-te a complir els teus reptes. Demana’ns informació a recepció o bé truca’ns al 861 777.