Actualitzacions i metes per al 2024 al BlocCafè

Benvolgut socis/es,

Abans de res volem donar-vos les gràcies, als que ja pertanyíeu a la gran família del Bloc, com als que us heu incorporat en el decurs d’aquests anys; ja que sense vosaltres no tindrien sentit els nostres esforços i no hauríem superat la dura etapa que hem viscut els darrers anys. Per això, com agraïment, us volen fer partícips de les actualitzacions i metes per al 2024 al BlocCafè.

Actualitzacions i metes per al 2024 al BlocCafè

Parlant de l’any que s’acaba, hem de fer esment a la nostra voluntat de millorar les instal·lacions i equipament, amb l’adquisició de nous elements pel gimnàs, que ens heu demanat darrerament i complementaran l’oferta existent. També, podem afirmar, sense cap mena de dubte, la consolidació de les noves instal·lacions d’escalada, és un fet; al qual tots vosaltres heu contribuït.

Un altre dels nostres objectius per l’any 2024 és millorar la comunicació amb tots vosaltres, fet que ens permetrà atendre totes les vostres necessitats i suggeriments, de manera efectiva i immediata.

Us informem també que procedirem a modificar l’import de les quotes, recordant-vos a tots aquells no teniu una quota de tipus anual, la possibilitat de fer el canvi, i obtenir un estalvi al cap de l’any, tenint en compte la possibilitat de pagar la quota anual en dos terminis. Podeu consultar les noves tarifes a la web del Bloc o bé trucant-nos al 861 777.

Bon Any 2023!!

Jose Martínez

Director