Aconsegueix al Bloccafè les guies de skimo i escalada d’Andorra

L’hivern s’apropa i la millor manera de gaudir-lo és explorant les nostres muntanyes.  Si ets un amant de l’esquí de muntanya o de l’escalada, tenim notícies emocionants per a tu! Aconsegueix al Bloccafè les guies de skimo i escalada d’Andorra per explorar els millors racons del país: la Guia d’Esquí de Muntanya d’Andorra, la ROCANDORRA i JUCLAR VERTICAL

Aconsegueix al Bloccafè la millor guia de skimo: més de 100 itineraris per a l’esquí de muntanya a Andorra

Si ets un apassionat de l’esquí de muntanya, no et pots perdre la nova guia d’esquí de muntanya per Andorra. Amb 105 itineraris detalladament descrits en textos, acompanyats de 160 fotos i 60 mapes, aquesta guia et proporcionarà tota la informació que necessites per a les teves aventures a la neu. Amb 182 pàgines dedicades als itineraris clàssics d’Andorra, et portarà als millors indrets del país per gaudir de l’esquí de muntanya. A més, no només es limita als itineraris; també trobaràs informació sobre la història de l’esquí de muntanya a Andorra i consells de seguretat essencials.

Per facilitar la teva recerca, s’ha dividit Andorra en 9 zones, i cadascuna d’elles es detalla a l’índex. Així podràs trobar fàcilment els itineraris que t’interessen en funció de la zona que vulguis explorar. A més, a la part final del llibre, trobaràs dos índexs addicionals: un amb tots els itineraris classificats per grau de dificultat i un altre per desnivell. Això et permetrà triar rutes que s’ajustin millor al teu nivell d’experiència i als teus objectius.

Guia d’escalada ROCANDORRA: actualitzada per a escaladors

Si prefereixes l’escalada, no et quedis enrere. També tenim l’edició actualitzada de la guia ROCANDORRA, que conté totes les informacions rellevants sobre escalada esportiva, blocs, vies llargues i vies ferrades a Andorra. Ja siguis un escalador experimentat o un principiant, aquesta guia serà una eina imprescindible per explorar les emocionants parets d’Andorra.

JUCLAR VERTICAL: la guia d’escalada del sector de Juclar

La guia JUCLAR VERTICAL et portarà als racons més espectaculars de Juclar, un indret aclamat pels escaladors durant totes les estacions de l’any. Descobreix vies espectaculars i cascades de gel en plena alta muntanya.

Aconsegueix al Bloccafè les guies de skimo i escalada d’Andorra per un preu increïble

Aquestes guies seran les teves millors companyes d’aventura per descobrir un munt d’indrets d’Andorra. Per només 39 €, pots adquirir la guia d’esquí de muntanya i per només 24 €, la guia ROCANDORRA. Demana la teva a la recepció del BlocCafè!